Haal het beste uit jezelf

Overzicht blogs

Kippevel als personal trainer

Kippevel

Er zijn momenten dat ik mijzelf erop betrap dat ik kippenvel krijg van mijn werk. Dat het me ontroert. Het is prachtig natuurlijk, als iemand van 110 naar 84 kilo gaat. Of van meer dan 50 procent lichaamsvet, naar minder dan 30 procent. Het is top dat iemand die niet

Lees verder »
Jij verdient een personal trainer

Jij verdient een personal trainer

Iedereen heeft ander genetisch materiaal. Je groeit anders op. Je ontwikkelt je anders, zowel fysiek als mentaal. Je bent snel, lenig, sterk, of misschien wel helemaal niet. Niemand is hetzelfde en dat is precies de reden waarom je zou moeten trainen met een personal trainer. Iedereen heeft ander genetisch materiaal.

Lees verder »
Die lege holle blik

Die lege holle blik!

Ik wil graag iets met jullie delen; iets waar ik me aan stoor en waar we als mens direct iets aan zouden kunnen doen! In de sportscholen, de bos-, duin- en natuurgebieden waar ik dagelijks werk valt het me op dat de mensen elkaar vaak helemaal niet begroeten. Ik vind

Lees verder »
Wat is goed voor je gezondheid?

Gezondheid

Wat is goed voor je gezondheid? Deze vraag krijg ik vaak als personal trainer. De een kampt met overgewicht en de ander heeft moeite om de juiste levensstijl te vinden of behouden. Misschien wil jij graag meer energie hebben of je fitter en vitaler voelen. Met het nieuwe jaar in

Lees verder »
Krachttraining met gewichten.

Krachttraining of duursport, wat is het beste voor je?

Wat is de beste combinatie van trainingen? Hardlopers en fietsers (mountainbikers of wielrenners) houden niet van krachttraining en kracht sporters houden niet van duursport. De kunst is en dat is natuurlijk afhankelijk van je doelen die je jezelf stelt om je lichaam op verschillende manieren te prikkelen. Ik geloof heilig

Lees verder »

Ook trainen bij Peter?
Neem contact op!

Wil jij ook op een verantwoorde manier aan jouw fitheid en vitaliteit werken, onder begeleiding van een doorgewinterde, professionele personal trainer met veel kennis van zaken? Neem dan contact op met Peter van Buijtene van Personalsbest, want Peter: