Haal het beste uit jezelf

Marathontraining met het 14 km-schema

Na het besluit om me voor te bereiden op een marathon met het 14 km-schema, was het tijd voor een inspanningstest. Bij Personalsbest heb ik deze test afgelegd, en dankzij de expertise van Peter heb ik de marathon met succes voltooid.
Peter deelde op een rustige en enthousiaste manier uitgebreide informatie tijdens de test. Zijn extra tips over ademhaling bleken direct effectief, wat me enorm motiveerde om ook met de andere aanbevelingen aan de slag te gaan. Peter toonde oprechte interesse in mijn vooruitgang en wenste me na vijf maanden voor de wedstrijddag zelfs nog succes. Zijn betrokkenheid en deskundigheid hebben mijn marathonervaring aanzienlijk verrijkt. Ik beveel Personals Best van harte aan voor iedereen die op zoek is naar professionele begeleiding en persoonlijke aandacht tijdens hun training voor een marathon.
 
Michiel

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Maak een afspraak met Peter!