Haal het beste uit jezelf

Personal training

Wil jij een trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw persoonlijke doelstellingen? Niet zomaar wat aanrommelen, maar onder professionele en persoonlijke begeleiding jouw vitaliteit en fitheid waarborgen? Dan is Personalsbest er voor jou. Jouw persoonlijke doel is wat ons drijft. Samen gaan we aan de slag om dit te bereiken. Of je nu wilt trainen voor de marathon, je conditie en kracht wilt verbeteren of de Mont Blanc wilt beklimmen: Personalsbest begeleidt jou hierin op professionele wijze.

Waarom personal training?

Personal training gaat verder dan sporten onder begeleiding. Als je kiest voor Personalsbest, dan kies je voor commitment aan jezelf en aan jouw sportdoelstellingen. Wij verbinden ons hieraan en gaan er alles aan doen om jou te helpen je doel te behalen. Vanuit onze indoor trainingslocatie in Heiloo begeleiden we jou met een trainingsprogramma dat op maat gemaakt is.

Jouw motivatie en inzet zijn daarbij key. Doelgericht aan het werk met een combinatie van cardio- en krachtsport maakt jouw training effectief; dat is de meerwaarde van Personalsbest. Wij zorgen voor de uitdaging, afwisseling, een verantwoorde manier van sporten en vooral: plezier in het sporten. Samen halen we alles uit jouw training voor het beoogde resultaat.

 

Personal training Heiloo

Voordelen van personal training

  • Jouw doel is leidend en staat centraal in de training
  • Je motivatie neemt toe, waardoor je makkelijker volhoudt
  • Eén op één-begeleiding, zonder afleiding van andere sporters

  • Trainen in een gecontroleerde omgeving met afgepaste oefeningen

  • Je ontdekt al snel dat sporten vooral heel erg leuk is!

Wat jouw droom of doel ook is: Personalsbest motiveert, stimuleert, adviseert en begeleidt je hierbij.

Ook trainen bij Peter?
Neem contact op!

Wil jij ook op een verantwoorde manier aan jouw fitheid en vitaliteit werken, onder begeleiding van een doorgewinterde, professionele personal trainer met veel kennis van zaken? Neem dan contact op met Peter van Buijtene van Personalsbest, want Peter: