Haal het beste uit jezelf

Wat vinden mijn klanten

Marathontraining met het 14 km-schema

Na het besluit om me voor te bereiden op een marathon met het 14 km-schema, was het tijd voor een inspanningstest. Bij Personalsbest heb ik deze test afgelegd, en dankzij de expertise van Peter heb ik de marathon met succes voltooid.

Lees verder »
Fietstraining-inspanningstest

Ik heb de hele rit met plezier gefietst

Ik heb onder begeleiding van Personalsbest getraind voor de Granfondo Marmotte, een fietstocht van 175 km met ongeveer 500 hoogtemeters. Deze uitdaging zou op 2 juli plaatsvinden. Vooraf heb ik twee inspanningstesten bij Personalsbest gedaan.

Lees verder »

Mijn trainingsopzet is veranderd

In maart 2014 heb ik me laten onderwerpen aan een Energy Control Meting. De eerste zes weken daarna ben ik de aanwijzingen minutieus gaan opvolgen. En wat was het effect? Na zes weken was mijn hartslag in rust ruim 10 slagen per minuut gedaald. Verbazingwekkend toch?

Lees verder »
Barbara finisht bij hardloopwedstrijd

Peter heeft overal een oplossing voor

Mijn droom om heel sportief te zijn had ik nog nooit behaald. Altijd waren er blessures of andere redenen waardoor ik afhaakte. Je gelooft het niet, maar die obstakels bestaan niet bij Peter. Overal is een oplossing voor.

Lees verder »
Plezier in sporten weer terugvinden

Na drie maanden kreeg ik het al weer terug

Ik ben nu 3 maanden bij Peter “in training”. Begonnen bij hem om eindelijk weer fit te worden, af te vallen en vooral het plezier in het sporten weer terug te vinden. In verband met een lange blessure was ik dit allemaal kwijt geraakt. Maaaaar het is nu echt weer

Lees verder »

Ook trainen bij Peter?
Neem contact op!

Wil jij ook op een verantwoorde manier aan jouw fitheid en vitaliteit werken, onder begeleiding van een doorgewinterde, professionele personal trainer met veel kennis van zaken? Neem dan contact op met Peter van Buijtene van Personalsbest, want Peter: