Haal het beste uit jezelf

Ik heb de hele rit met plezier gefietst

Ik heb onder begeleiding van Personalsbest getraind voor de Granfondo Marmotte, een fietstocht van 175 km met ongeveer 500 hoogtemeters. Deze uitdaging zou op 2 juli plaatsvinden. Vooraf heb ik twee inspanningstesten bij Personalsbest gedaan.
Fietstraining-inspanningstest

Om te kijken waar ik stond heb ik op 4 maart  de eerste inspanningstest gedaan en daarna nog een op 19 mei om te kijken hoe het ging met mijn training.

 

Om goed voorbereid te zijn heb ik een op maat gemaakt schema gevolgd van 13 weken. Onder advies van Peter heb ik veel gewerkt met ademhalingsoefeningen, tijdens het trainen, in het normale leven en ook de berg op- 2 juli! Ik heb hier heel veel baat bij gehad! Door alle adviezen en begeleiding van Personalsbest heb ik zonder moeite de Marmotte uitgereden en ook in de aanbevolen hartslag zones. Het was uiteindelijk een geweldige ervaring en ik heb de hele rit met plezier gereden omdat ik zo goed voorbereid was. Peter bedankt hiervoor!

 

Marianne Thissen – Smits

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Maak een afspraak met Peter!