Haal het beste uit jezelf

Ik wilde blessure vrij hardlopen

Trainen met Peter in de duinen met een doel! Mijn doel was om mijn core sterker te maken om blessure vrij te kunnen hardlopen. Elke week spraken we af om te trainen in de duinen van Egmond, weer of geen weer.

Iedere training was anders waarbij Peter verschillende elementen uit de natuur gebruikt om kracht oefeningen te doen. Al kon een training hartstikke pittig zijn, trainen in de buitenlucht werkt enorm ontspannend. Ik heb niet alleen mijn doel bereikt maar weet nu ook oefeningen te doen tijdens het hardlopen als ik merk dat mijn kracht vermindert. Ik weet nog precies aan welke boom ik kan gaan hangen onderweg voor pull ups! Peter weet je iedere keer weer op een positieve en open manier te stimuleren om je eigen grens te verleggen qua kracht en conditie.

 

Annemieke

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Maak een afspraak met Peter!