Haal het beste uit jezelf

Over Peter

Peter van Buijtene is oprichter en eigenaar van Personalsbest in Heiloo. Zijn passie is het motiveren en inspireren van mensen om hun sport- en bewegingsdoelen te realiseren. Precies datgene wat je van Personalsbest kunt verwachten. Zijn grootste drijfveer om Personalsbest op te richten was zijn conclusie dat duursporters te eenzijdig trainen. Hij schoolde zich, naast de hardlooptrainingen die hij gaf, in de theorie van fitness en krachttraining. Met Personalsbest brengt hij dit in de praktijk en laat hij zien dat cardio- en krachttraining onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Peters achtergrond

Sporten en bewegen zit in Peters DNA. Als kind vond je hem voornamelijk buiten, klimmend in bomen, springend over slootjes en voetballend op de plaatselijke vereniging. In zijn studententijd begon het trainerschap te kriebelen.

 

Peter bekwaamde zich als volleybaltrainer van een jongensteam dat onder zijn leiding 7e van Nederland werd. Hij begeleidde survivalkampen voor jongeren en trainde zichzelf om twee halve triatlons te volbrengen. Daarnaast liep hij maar liefst zes marathons, waaronder die in New York in 1997.

Sporten is niet alleen belangrijk voor een gezond en vitaal leven, maar sporten moet ook plezier opleveren. Daar ga ik voor.

Peter van Buijtene personal trainer

Peters motto

Peter heeft altijd de behoefte om meer te willen leren over sport, het menselijk lichaam, vitaliteit en gezondheid. De theoretische kennis die hij in de afgelopen jaren heeft opgedaan, is de basis voor de trainingen en de inspanningstesten die hij bij Personalsbest aanbiedt.

 

Hij is ervan overtuigd dat fysieke fitheid en mentale kracht onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In zijn trainingen staan motivatie en inspiratie dan ook centraal.

Naast het sporten en het runnen van zijn bedrijf Personalsbest rijdt Peter graag motor. Hij leest, kijkt graag goede films, geniet van zijn kleinkinderen, bakt zuurdesembrood en speelt basgitaar. Afwisseling, plezier en variatie zijn heel belangrijk voor Peter. Dit draagt hij met passie uit in zijn werk.

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Maak een afspraak met Peter!